Aanmelding KNLTB Voorjaarscompetitie 2020 geopend

De inschrijving voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2020 is geopend voor senioren. De voorjaarscompetitie telt 7 speeldagen en start ieder jaar begin april en loopt door tot begin juni. Schrijf je in met een team of individueel.

Het is mogelijk om je in te schrijven voor de dinsdagochtend, donderdagavond (8/9), vrijdagavond, zaterdag of zondag (+ 8/9). Zie hiervoor ook het onderstaande 'Competitieaanbod Gelderland.

De 8/9 tennis competitie op donderdagavond en zondagmiddag is met name zeer interessant voor beginnende tennissers. Deze competitie is alleen voor de speelsterkte 8 en 9. Je speelt alleen dubbelpartijen en op je eigen niveau. Gezelligheid staat voorop. Resultaten tellen niet mee voor de speelsterkte.

De vrijdagavond is een populaire speeldag en hadden we een vol wedstrijdprogramma. Wanneer er meer dan 6 teams inschrijven voor deze vrijdagavondcompetitie zal er een loting plaatsvinden. Teams worden hier dan nog over geïnformeerd. Op zaterdag en zondag hebben we vermoedelijk wel voldoende ruimte.

Graag verzoeken we je/jullie om het bijgevoegde aanmeldformulier in te vullen en te mailen naar vcl@atcdegroenekamer.nl

De inschrijving sluit 22 december 2019.

Bekijk hier het competitieaanbod in Gelderland

Bekijk hier de Competitiedata Voorjaar 2020 voor senioren

Bekijk hier de Competitiedata Voorjaar2020 voor jeugdleden

Meld je middels dit formulier aan voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2020

 

X