A-team

Planning 2017

5-2-2017  : midwinter toernooi

1-4-2017  : friends and family toernooi

25-5-2017: supertoss

9-9-2017: man/vrouw toernooi (mannen tegen vrouwen)

4-11-2017: snerttoernooi

Jaarverslag 2015 en planning 2016 het A-team

Het A-team bestaat uit: Marjan Bierlaagh, Jobien van Schuppen, Geert Rasing, Christiaan Zweers, Dennis Molhoek en onze nieuwe aanwinst Janneke Kobessen.

Annemiek Scholten en Sjoerd Tomas hebben het A-team vorig jaar verlaten voor een nieuw avontuur in Apeldoorn, hierbij willen we ze toch nog genoemd hebben en bedanken voor hun bijdrage in het A-team.

Marjan Bierlaagh heeft na vele jaren en met plezier te hebben gedaan het voorzitterschap van het A-team overgedragen aan Christiaan Zweers, Marjan blijft wel deel uitmaken van het A-team. Namens het A-team wil ik graag Marjan bedanken voor haar inzet en leiderschap en hoop dat zij nog vele jaren deel uit zal maken van het A-team.

Jobien van Schuppen heeft aangegeven een stapje terug te doen na dit seizoen, hoewel wij dit erg jammer vinden, snappen wij het volledig. Ook hierbij willen wij haar alvast bedanken voor haar inzet.

Mede doordat Jobien ons team gaat verlaten zijn wij op zoek naar een lid die ons team zou willen gaan versterken. Mochten er mensen zijn die interesse hebben, neem dan contact op met Christiaan Zweers.

In 2015 hebben wij de volgende toernooien georganiseerd:

 • Apres Ski Toernooi
 • Friends & Family Toernooi
 • Aangeklede toss
 • Bokken toernooi
 • Snert Toernooi

Helaas is door te weinig aanmeldingen Ladies Night vorig jaar niet doorgegaan, wij betreuren dit ten zeerste, Als A-team willen wij graag een oproep doen aan alle dames van De Groene Kamer om dit jaar Ladies Night wel tot een succes te maken.

Verder wil ik graag stil staan bij het succes van het Friends & Family toernooi van afgelopen jaar.
Mede door de spontaan enthousiasme van de diverse commissies, hebben we dit toernooi gecombineerd met de openingsdag van het nieuwe seizoen, waarbij diverse commissies de krachten hebben gebundeld en er een hele leuke dag van hebben gemaakt.

De passen voor het nieuwe seizoen konden worden opgehaald,, de Greeniez verzorgde activiteiten voor de jeugd er was een clinic geregeld in combinatie met een demonstratie wedstrijd, de formulieren voor de voorjaarscompetitie werden uitgereikt en de prijs uitreiking van de midwinter competitie werd gedaan. Dit alles in combinatie met het Friends & Family Toernooi. Mede door dit succes hebben we besloten ook dit jaar de openingsdag op deze manier te organiseren.

Het A-team heeft de activiteiten voor 2016 reeds ingepland, waarbij het eerste gezelligheidstoernooi al achter de rug is.

Het bestuur, de TC, de Jeugdcommissie, de Bar-commissie en de trainer zijn van deze data per mail op de hoogte gesteld, de datum van het Bokken toernooi wordt nog herzien in verband met de Najaarscompetitie, hierover zullen wij u te zijner tijd nog  informeren.

 • Apres Ski Toernooi:                                    Zaterdag 9 januari
 • Friends & Family Toernooi                       Zaterdag 19 Maart
 • Supertoss:                                                     Donderdag 5 mei
 • Ladies Night:                                                Zaterdag 2 Juli
 • Bokkentoernooi:                                          Vrijdag 21 oktober
 • Snert Toernooi:                                            Zaterdag 26 November

Hopelijk zien wij u Zaterdag 19 Maart op de openingsdag van het nieuwe seizoen of bij één van onze andere activiteiten,

Het A-team