A-team

Het A-team (activiteiten-team) organiseert enkele recreatieve activiteiten gedurende het jaar. Het team bestaat dit jaar (2022) nog steeds uit Pauline Koeman, Dennis Molhoek, Geert Rasing en Threska Mientki.

Helaas zijn er afgelopen jaar en dit jaar nog geen tennisactiviteiten georganiseerd in verband met de situatie rondom corona. Maar regels versoepelen nu snel, en gelukkig mag er weer veel meer, zoals gebruik maken van het terras nadat je lekker een partijtje tennis heb gespeeld.
En misschien heb je in afgelopen half jaar, gebruik gemaakt van de "tennismaatjes-knop" via de TennisApp, om met 'nieuwe' mensen af te spreken om een balletje te slaan?!

Tossen

Tossen, daar hoef je niet voor af te spreken en leer je spelen met en tegen verschillende clubleden. Je kan op een tijdstip komen die jou schikt en weggaan wanneer je wilt. Vrijheid, Blijheid. Een ideale manier voor nieuwe leden die meer thuis willen raken bij de Groene Kamer en vlieguren willen maken met tennissen.

Vanaf 23 juni start ook weer het bekende tossen op baan 1 en 2. Een laagdrempelige manier om met, en tegen andere Groene Kamerleden te dubbelen. Deze toss-momenten zijn vast op de woensdagavond van 19.30 - 22.30, op de donderdagochtend van 09.00 - 12.30 (50+), en op de zondagochtend van 9.30 - 12.30.

Afhankelijk van het aantal spelers, wordt er om het half uur gewisseld, zodat je telkens met anderen, de dubbel (soms singel) kunt spelen.
Wil je een keertje meedoen, kennis maken met andere tenniss(t)ers: je bent van harte welkom!

Het A-team: Pauline, Dennis, Geert en Threska

X