Interne wintercompetitie 2020-2021 (12+)

We organiseren voor 7e keer de interne wintercompetitie.

De wedstrijden zijn ingepland op zaterdag en zondag tussen 12.00u en 16.30u in de periode november 2020 - april 2021. Op deze momenten zijn maximaal 3 banen gereserveerd voor de wintercompetitie. Er is dus nog voldoende ruimte voor andere clubleden om vrij te spelen.

Alle wedstrijden en uitslagen zijn te volgen op Wintercompetitie intern (12+) De Groene Kamer. Iedereen is natuurlijk ook van harte welkom om te wedstrijden live te bezoeken op de club.

Deze interne competitie is met name geschikt voor mensen die nog niet zo lang lid zijn en iedereen die het leuk vindt om wedstrijden te spelen tegen andere/nieuwe clubleden. Deelname is bovendien  een goeie stok achter de deur om in de winter van de ‘luie bank’  af te komen. Wil je liever niet in het weekend spelen? Geen probleem, dan kun je in overleg met de tegenstander een eigen (doordeweeks) speelmoment afspreken. Dit doet je toernooicommissie niet voor je en je moet dan zelf een baan afhangen. De uitslagen tellen niet mee voor het KNLTB DSS-rating systeem.

Nieuw dit jaar

Wij hebben ervoor gekozen dit jaar geen enkels te doen, omdat hiervoor een prachtige laddercompetitie is opgestart. Dit seizoen - :

  • Spelen we daarom alleen dubbels (dames, heren, jongens, meisjes: we husselen alles door elkaar op speelsterkte)
  • Maximaal 2 inschrijvingen per persoon
  • Per onderdeel speelt iedereen 4-6 wedstrijden in poules.
  • We spelen 3e set in de vorm van een super tiebreak tot 10 punten
  • De inschrijving is geopend, inschrijven kan via toernooi.nl
  • De inschrijving sluit op 24 oktober 2020 om 23:59 uur.

Tot slot vind de prijsuitreiking van de editie van vorig jaar (2019-2020) dit jaar plaats op zondag 10 oktober om 12.00 uur in de kantine. In de bijlage vind je een bestand met de winnaars die hun prijs mogen komen ophalen.

X