Interne wintercompetitie 2019-2020 (12+)

We organiseren voor 6e keer de interne wintercompetitie. Meer dan 90 leden doen mee en spelen 207 wedstrijden verdeeld over 12 (enkel en dubbel) poules.

De wedstrijden zijn ingepland op zaterdag en zondag tussen 11.00u en 17.00u van 9 november ‘19 tot en met 15 maart ’20. Op deze momenten zijn maximaal 3 banen gereserveerd voor de wintercompetitie. Er is dus nog voldoende ruimte voor andere clubleden om vrij te spelen.

Alle wedstrijden en uitslagen zijn te volgen op Wintercompetitie intern (12+) De Groene Kamer. Iedereen is natuurlijk ook van harte welkom om te wedstrijden live te bezoeken op de club.

Deze interne competitie is met name geschikt voor mensen die nog niet zo lang lid zijn en iedereen die het leuk vindt om wedstrijden te spelen tegen andere/nieuwe clubleden. Deelname is bovendien  een goeie stok achter de deur om in de winter van de ‘luie bank’  af te komen. Wil je liever niet in het weekend spelen? Geen probleem, dan kun je in overleg met de tegenstander een eigen (doordeweeks) speelmoment afspreken. Dit doet je toernooicommissie niet voor je en je moet dan zelf een baan afhangen. De uitslagen tellen niet mee voor het KNLTB DSS-rating systeem.

X