ALV 11 oktober 2021

Beste leden,

In deze nieuwsbrief ontvang je informatie over de Algemene Leden Vergadering (ALV) a.s. maandag 11 oktober van 19.30 tot 22.30 uur. Aan deze digitale vergadering kun je deelnemen via je computer, laptop en je mobiele telefoon. Tijdens de vergadersessie kun je (meermaals) je stem uitbrengen en vragen stellen. In het clubhuis is eveneens een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.

Lukt het jou helaas niet om bij de vergadering aanwezig te zijn, laat je stemrecht dan in ieder geval gelden en machtig een medelid om jouw stem uit te brengen voor o.a. de mogelijke komst van padelbanen. Hoe je dat kunt doen, lees je hieronder.

Instructie digitaal bijwonen ALV
Via het platform www.online-alv.nl zenden we de ALV uit en via dit platform zal gestemd kunnen worden. Je krijgt in een aparte mail een uitnodiging om je te registreren als deelnemer. Zodra je geregistreerd bent als deelnemer kunt je op het platform ook de stukken en agenda inzien. Om 19.15 uur starten wij de uitzending zodat je in kunt loggen.

Op deze pagina kun je een video bekijken waarin wordt uitgelegd hoe digitaal deelnemen aan de vergadering werkt. Mocht je er echt niet uitkomen, mail dan naar hkbrands@gmail.com of stuur een berichtje via Whatsapp naar 06-53965354.

ALV fysiek bijwonen in clubhuis
Er zijn ook nog enkele plekken beschikbaar in het clubhuis, dus ben je niet in staat digitaal deel te nemen, stuur dan een mail naar secretaris@atcdegroenekamer.nl .

Let op! Je hebt hiervoor wel een geldig corona toegangsbewijs nodig. Zie hiervoor de mail die je eerder deze week ontving.

Stemmen padelbanen
Op de agenda staat o.a. het onderwerp dat voor onze vereniging van groot belang is: de uitbreiding van de tennisvereniging met padelbanen. We hopen dat zoveel mogelijk leden hierover willen mee vergaderen én nog belangrijker; stemmen!

Machtigen
Mocht je onverhoopt niet kunnen deelnemen aan de ALV, dan is het mogelijk om een ander lid te machtigen om tijdens de vergadering voor jou te stemmen. Je stuurt dan een mail met als onderwerp ‘Machtiging ALV’ naar secretaris@atcdegroenekamer.nl en daarin vermeld je wie je machtigt.

Let op! Enkel actieve senior(dag)leden, die op 1 januari jl. minimaal 17 jaar waren, hebben stemrecht.

Om technische redenen kun je als deelnemer aan de vergadering maximaal namens twee personen stemmen: namens jezelf, en namens één medelid dat jou gemachtigd heeft.

Met sportieve groet,

namens het Bestuur
ATC de Groene Kamer

Comments are closed.

X