Competitie

Algemene info omtrent competitie spelen.

Tennis is een gave sport. Voor velen een individuele strijd tegen onszelf om beter te worden en niet steeds dezelfde fouten te maken. Maar tennis is veel meer, het is ook vooral een sociale bezigheid, zeker op onze club. Samen spelen, samen beter worden en samen borrelen.

In het voorjaar (april-mei) komt deze sociale kant het best naar voren in de voorjaarscompetitie. Dit is een door de KNLTB georganiseerde competitie door het hele land, ieder op zijn eigen niveau. In teamverband wordt er dan op vrijdagavond, zaterdag en zondag koffie met gebak genuttigd, vooral getennist natuurlijk en tot slot geborreld met teams van andere clubs, zoveel mogelijk uit de regio.

Sinds 2015 doen wij als club ook mee aan de najaarscompetitie (september-november). Deze vindt plaats op vrijdagavond en zaterdag.

 De competitiedagen zijn op de club gezellige dagen, veel leden zijn aanwezig en dus ook de kans om veel leden te leren kennen. Wil je ook meedoen? Informeer dan eens naar de mogelijkheden bij Brit Trooster of één van de andere competitieleiders die je op deze site kan vinden. Of kom gewoon eens kijken en genieten van de gezelligheid en onze spelers aanmoedigen.

namens de competitieleiders,

Mark Giesen, Hvcl

X