Digitale KNLTB-pas in 2022

Beste leden,

Digitale KNLTB-pas in 2022
Dit jaar stapt de KNLTB af van de fysieke KNLTB-pasjes. In de clubapp (waarmee je ook afhangt) tref je in het hoofdmenu aan: Mijn KNLTB-ledenpas. Als je daarop klikt verschijnt je pas in beeld. Handig, dat scheelt weer een kaartje om mee te nemen. Deze pas heb je o.a. nodig voor competitie en toernooien.

Tref je hem daar niet aan? Mail dan even met onze ledenadministratie.

Gooi het juiste pasje weg!
Het is mogelijk dat je met deze pas in de toekomst ook het toegangshek en het clubhuis kunt openen, maar op dit moment is dat nog niet zo. Dat betekent dat je naast de digitale KNLTB-pas nog steeds het toegangspasje nodig hebt. Gooi dus het juiste pasje weg: het pasje met je foto. Het toegangspasje lijkt er erg veel op, maar heeft geen foto! Dat moet je houden.

We wijzen er nogmaals op dat je toegangspasje persoonlijk is. In het systeem is het dus gekoppeld aan jouw naam, daarom adviseren we je naam er ook op te zetten.

Leden zonder smartphone
Wat nu als je niet over een smartphone beschikt en je de clubapp niet tot je beschikking hebt? Zoek daar dan een oplossing voor, want 2022 is het laatste jaar waarin de KNLTB fysieke pasjes ter beschikking stelt. Daarna verloopt het pasjesverkeer uitsluitend digitaal.

De ledenadministratie van De Groene Kamer verwacht nu eigenlijk van iedereen dat hij/zij gebruik maakt van de digitale pas. Voor een enkeling is het dit jaar nog mogelijk om bij wijze van uitzondering een fysieke pas aan te vragen als je duidelijk kunt maken waarom een digitale Knltb-pas voor jou niet tot de mogelijkheden behoort. Mail in dat geval naar de ledenadministratie.

Liever zien we echter dat je het passenprobleem nu meteen oplost en niet nog een jaar wacht, want het scheelt de ledenadministratie tijd en en geld.

Met sportieve groet,

Het Bestuur van de Groene Kamer.

Comments are closed.

X