Help de Groene Kamer er weer bovenop en doe mee aan de Grote Clubactie 2020!

Het coronavirus heeft ook voor veel financiële schade gezorgd bij onze club. We organiseren daarom vanaf september een speciale online versie van de Grote Clubactie. De opbrengst daarvan gebruiken we om het gat in onze begroting te dichten. Lees hier meer over de Grote Clubactie 2020.

Gevolgen van corona

De sluiting van de sportclubs van 18 maart tot 8 juni vanwege het coronavirus zorgde in Nederland voor gemiddeld 30 procent minder barinkomsten. Dat blijkt uit een onderzoek van Twelve, dat de betaalsystemen verzorgt voor ruim 2500 sportclubs in Nederland. Het bedrijf schat dat de schade voor de clubs nu al is opgelopen tot 100 miljoen euro.

Ook onze vereniging wordt getroffen door een flinke terugval van inkomsten. Ondanks de eenmalige steun die we voor deze tegenvaller van de overheid ontvangen, blijven we zitten met een gat in onze begroting.

Dat komt onder andere doordat de clubkampioenschappen en voorjaarscompetitie dit jaar niet konden plaatsvinden. Die activiteiten zijn verantwoordelijk voor een behoorlijk deel van onze jaarlijkse baromzet.

Coronaproof loten verkopen

Daarom gaan we vanaf medio september een speciale online versie van de Grote Clubactie uitvoeren. Die actie is 'coronaproof' gemaakt. Onze vereniging krijgt een eigen online verkooppagina voor de verkoop van loten. Bovendien krijgen alle leden straks automatisch een persoonlijke online verkooppagina. Tachtig procent van de opbrengst van de Grote Clubactie gaat naar onze vereniging!

Deel daarom straks deze link naar de online verkooppagina met familie, vrienden en buren, via WhatsApp, e-mail en sociale media!

Prijzen voor onze eigen lotenverkopers

Ook dit jaar zijn er weer mooie prijzen te winnen voor iedereen die loten verkoopt. Leden die 20 loten of meer loten verkopen, ontvangen een 20-loten-waardebon. Met deze waardebon krijgen ze flinke korting op leuke dagjes uit, nieuwe sportkleding en nog veel meer.

De beste lotenverkopers van 2020 maken met de Kids-verkoopwedstrijd ook dit jaar weer kans op fantastische prijzen:

  • Hoofdprijs: Nintendo Switch met jouw favoriete spel
  • 2e prijs: een fiets
  • 3e - 40e prijs: gratis entreekaarten voor Pretpark Bobbejaanland (www.bobbejaanland.be)
  • 41e - 65e prijs: een Masita trainingspak
  • 66e - 165e prijs: Masita cadeaubon t.w.v. € 25 ,-

Wat kunnen lotenkopers winnen?

Het Prijzenpakket van de Grote Clubactie 2020 is als volgt:

  • Hoofdprijs: € 100.000 ,-
  • 2e prijs: een elektrische auto. Namelijk de SEAT Mii electric, goed voor 4 jaar zorgeloos rijden.
  • 3e prijs; een reischeque voor een luxe campingvakantie met Vacansoleil t.w.v. € 2.500 ,-
  • 4e - 5e prijs: een fiets, te weten de Matrabike t.w.v. € 1.000 ,-

Dus doe mee!

Doe in september mee aan de grote clubactie van onze vereniging. Meer informatie volgt na de grote vakantie.

X