Horecamaatregelen versoepeling coronamaatregelen

Wat betekent dit voor de toegang en mogelijkheid tot kopen en nuttigen van een consumptie, de bardienst en het toiletbezoek bij ons op de club?

Toegang kantine
De kantine in het clubgebouw beschouwen we als horecagedeelte. Je ziet via de posters op de ramen en deuren wanneer je het horecagedeelte binnenstapt en verlaat. 

Het bestellen en afhalen van consumpties mag binnen het horecagedeelte. Je hebt hier geen corona toegangsbewijs voor nodig. Je dient direct na de bestelling en ontvangst van je consumpties het horecagedeelte weer verlaten.

Als je het horecagedeelte betreedt en gaat zitten, dan gaan wij ervan uit dat je een corona toegangsbewijs kunt overleggen. De bardienst mag hiernaar vragen.

Bij geen bewijs verzoeken wij je het horecagedeelte direct te verlaten, na het in ontvangst nemen van de consumptie.

Toiletbezoek
De toiletten in de gang (na binnenkomst) stellen we open voor zowel heren als dames. De ‘herentoiletten’ achter in het clubhuis zijn open voor alle bezoekers van het horecagedeelte.

Bardienst
Er verandert niets aan het zelf inplannen van jouw bardienst. Let wel; je kan alleen bardienst draaien als je voldoet aan de horecavoorwaarden (en dus een geldig corona toegangsbewijs kan overleggen). Regel blijft: bij (milde) klachten blijf thuis. Neem deze verantwoordelijk voor jezelf en de ander. Houd rekening met elkaar en volg de richtlijnen die gelden voor sportkantines. De algemene voorwaarden vind je in de bijlage van deze mail. Ook kun je hier het hygiëneprotocol t.b.v. de bardienst terugvinden.

Voor de bardienst vrijwilligers: download de corona check scanner op je telefoon.

Scan de QR code, bij groen scherm is het akkoord. Bij rood scherm is er een ongeldige QR code. Rood scherm betekent niet dat de bezoeker corona heeft, maar geen geldige QR code. Meer informatie vind je op www.coronacheck.nl

Wil je meer weten over de maatregelen en het advies dat er vanuit de sport (NOC*NSF, sportbonden en KNLTB) wordt gegeven, bekijk dan deze website: https://corona.knltb.nl/  

Comments are closed.

X