Inschrijving 12+ Wintercompetitie Intern open

In de maanden oktober, november en december’21 staat de interne wintercompetitie (DEEL 1) weer op het programma. Je kunt je inschrijven tot 9 oktober ’21 via deze pagina van www.toernooi.nl . DEEL 2 van deze wintercompetitie gaat plaatsvinden in de januari, februari en maart’22.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen spelen we poules met 3-5 wedstrijden per onderdeel met zoveel mogelijk gelijkwaardige speelsterktes van de deelnemers. Iedereen vanaf 12 jaar kan meedoen met deze interne competitie. We spelen enkels en dubbels. dames, heren, jongens, meisjes; wij mixen alles door elkaar om zoveel mogelijk gelijkwaardige poules te maken. De resultaten tellen niet mee voor de actuele rating van de KNLTB.

De wedstrijden worden gespeeld op zaterdag en zondag tussen 11.00 uur en 15.30 uur. Heb je in het weekend geen tijd/zin om te tennissen, dan kun je in onderling overleg met de tegenstander een wedstrijd zelf ook verplaatsen naar een ander moment. De toernooicommissie doet dit niet voor je en je moet dan zelf een baan afhangen.

Wij hopen weer op veel inschrijvingen van jullie, zodat we weer een gezellige wintercompetitie tegemoet gaan.

Organisatie en informatie: Marleen Kets, Willie Tolmeijer en Brit Trooster, ( wintercompetitie@atcdegroenekamer.nl of 06-33001803.

Comments are closed.

X