Inschrijving CK 2022 geopend!

Beste leden,

We zijn blij jullie te kunnen melden dat de inschrijving van de clubkampioenschappen 2022 is geopend! De clubkampioenschappen worden dit jaar gehouden van 4 t/m 17 juli.

Dit jaar kunnen we, zoals het er nu naar uitziet, weer zonder beperkende maatregelen tennissen, wat betekent dat deze clubkampioenschappen wat uitgebreider zullen zijn dan afgelopen jaar.

Bij de senioren zijn er de volgende onderdelen: damesenkel, herenenkel, damesdubbel, herendubbel en mix, in categorie 4 t/m 9. Je mag in maximaal 2 onderdelen inschrijven.
Voor de jeugd is de inschrijving ook geopend. Ook zij kunnen meedoen in de enkel, dubbel en mix. Per persoon mag je maximaal 2 verhinderingen doorgeven. Het finaleweekend moet je beschikbaar zijn. Indien je inschrijft voor een dubbel/mix, dan moet ook je partner zich inschrijven.

Je kunt je inschrijven via www.toernooi.nl of via deze link.

LET OP! De inschrijving sluit zaterdagavond 25 juni.

Hieronder vind je het toernooireglement, dit is ook te vinden op www.toernooi.nl. Hierin vind je informatie over de speeltijden, verhinderingen, inschrijving en andere informatie. Lees deze a.u.b. goed door.

Wil jij graag je steentje bijdragen om er 2 gezellige CK-weken van te maken?

Ook dit jaar willen we er weer 2 gezellige weken van maken op de club. Hierbij kunnen wij als toernooicommissie nog wel wat hulp gebruiken. Denk hierbij aan het helpen organiseren van activiteiten zoals de feestavond, verloting, een pubquiz, finalistenontbijt, etcetera. Wil je hier een bijdrage aan leveren, neem dan contact op met iemand van de toernooicommissie of stuur een mail naar ck@atcdegroenekamer.nl

Schrijf je in voor bardiensten tijdens de CK

Ook de inschrijving voor de bardiensten tijdens de clubkampioenschappen staat inmiddels open. Bij deze het verzoek je in te schrijven voor de bardiensten zodat we voldoende barbezetting hebben.

Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de toernooicommissie via ck@atcdegroenekamer.nl.

We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet!

Met sportieve groet,

De CK commissie (Ria, Kim, Jessica, Dennis en Pauline)

Comments are closed.

X