Inschrijving interne wintercompetitie geopend

Komende winter organiseren we voor 6e keer de interne wintercompetitie. De wedstrijden worden ingepland op zaterdag en zondag tussen 13.00 uur en 16.00 uur van november ‘19 tot en met maart ’20. 

Deze interne competitie is met name geschikt voor mensen die nog niet zo lang lid zijn en iedereen die het leuk vindt om wedstrijden te spelen tegen andere/nieuwe clubleden. Deelname is bovendien  een goeie stok achter de deur om in de winter van de ‘luie bank’  af te komen.

Wil je liever niet in het weekend spelen? Geen probleem, dan kun je in overleg met de tegenstander een eigen (doordeweeks) speelmoment afspraken. Dit doet je toernooicommissie niet voor je en je moet dan zelf een baan afhangen. De uitslagen tellen niet mee voor het KNLTB DSS-rating systeem.

Iedereen van 12 jaar en ouder kan meedoen in een jeugd- of seniorencategorie: enkel, dubbel en gemengd. Inschrijving is mogelijk voor 1,2 of 3 onderdelen. Je kunt je inschrijven via www.toernooi.nl.

De inschrijving sluit op 26 oktober 2019.

Bekijk voor meer informatie deze flyer. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de organisatie, bestaande uit Brit Trooster, Willie Tolmeijer en Marleen Kets (wintercompetitie@atcdegroenekamer.nl

Comments are closed.

X