Inschrijving voorjaarscompetitie ’21 gestart

Beste leden,

De inschrijving voor de Voorjaarscompetitie’ 21 is gestart. Competitie spelen is voor veel spelers en verenigingen één van de hoogtepunten van het seizoen. Voor spelers betekent competitie spelen een teamprestatie neerzetten en trainen voor een doel. Voor nieuwe leden en/of beginners is het een leuke manier om de sport en de vereniging beter te leren kennen. Zeker na een jaar waarin Corona zo’n invloed had op de sport.

We zijn met blij met de vele nieuwe leden en hopen dat jullie in grote getale mee gaan doen aan deze KNLTB Voorjaarcompetitie 2021. Je kunt je als team of individueel opgeven.

Meer informatie over deze competitie is te vinden op de KNLTB website. De speeldata van de competitie kan je in het overzicht in de bijlagen vinden.

De inschrijving sluit 11 december (individueel) en 18 december (teams).

Eind december 2020 gaan wij alle aanmeldingen bundelen en laten wij jullie daarna zo spoedig mogelijk weten of we de aanmeldingen kunnen honoreren. Begin januari 2021 moeten we vervolgens alle teams definitief opgeven bij de KNLTB. Wij zien jullie aanmeldingen graag binnenkomen via één van de formulieren in de bijlagen. Heb je hierover verder nog vragen dan kun je altijd bij een van ons terecht via vcl@atcdegroenekamer.nl.

Brit Trooster en Micha Weijnen - VCL (verenigingscompetitieleiders)

Comments are closed.

X