Introductie nieuwe sponsor: Tennis Store Oosterbeek

Beste leden van De Groene Kamer,

Mijn naam is Bas Springvloet van Tennis Store Oosterbeek en vanaf januari 2020 zijn wij jullie nieuwe sponsor.

In het verleden ben ik jarenlang werkzaam geweest bij Sport 2000 op winkelcentrum Presikhaaf, in die tijd heb ik ook al veel met jullie club samengewerkt. Na een uitstapje van 3 jaar als vertegenwoordiger in de tennisbranche ben ik uiteindelijk bij Tennis Store NL beland.

Met winkels in Veenendaal en Oosterbeek zijn wij als tennisspeciaalzaak nu alweer bijna zes jaar onderweg. Na gestart te zijn in een kleine winkel in de Weverstraat in Oosterbeek zijn we door de toenemende drukte 3 jaar geleden verhuisd naar een nieuw pand aan de Utrechtseweg 178.

In de nieuwe vestiging hebben we een prachtige ruimte om ons merkenaanbod te laten zien, en zijn we goed bereikbaar vanaf de grote gratis parkeerplaats. Bij ons kunnen jullie terecht voor alles wat jullie als tennissers nodig hebben; kleding, schoenen, rackets, bespanningen, grips en ballen.

Alle leden van De Groene Kamer krijgen bij ons 10% korting op aankopen zowel in de winkel als online via tennisstorenl.nl. Alle aankopen worden van jullie als leden en de club worden geregistreerd en de club krijgt daar aan het eind van het jaar 5 tot maximaal 10% als bonus van terug.

Graag zie ik jullie snel in de winkel verschijnen waar ook altijd een kopje koffie klaar staat, ook zal ik regelmatig met leuke aanbiedingen bij de club zijn.

Tijdens het Snerttoernooi zal ik morgenmiddag ook aanwezig zijn, u kunt dan vrijblijvend de nieuwste rackets uitproberen.

Tot snel en met sportieve groet,

Bas Springvloet – 0649322333 – basspringvloet@tennisstorenl.nl
Tennis Store Oosterbeek
Utrechtseweg 178, 6962 AV OOSTERBEEK
www.tennisstorenl.nl

Comments are closed.

X