Lid worden van ATC De Groene Kamer – Seniorleden

1 Je wilt eerst kennismaken met onze tennisclub
Wil je onderzoeken of tennis iets voor je is én of je tennisclub De Groene Kamer een prettige vereniging vindt? Kom dan met ons kennismaken.
 
Daarvoor bieden we je twee mogelijkheden aan:
 
  • Start met een Proeflidmaatschap
Voor € 45,- euro kun je vrijblijvend 3 maanden bij ons komen tennissen en betaal je geen inschrijfgeld. Het proeflidmaatschap kan op elke eerste dag van de maand van start gaan.
 
Hoe geef je je op voor een Proeflidmaatschap?
Klik hier om je aan te melden. Er wordt een nieuw tabblad geopend in je browser met een webadres dat begint met https://pr01.allunited.nl/.
 
Vul de verplichte (*) velden in en kies bij ‘Activiteiten’ voor de categorie ‘Proeflid’ en klik daarna op 'Versturen'. In de mailbox van het opgegeven mailadres ontvang je een bevestiging van de aanmelding.
 
  • Start met 'Maak kennis met tennis'

Onze tennisschool biedt je ‘Maak kennis met tennis’ aan, een korte cursus tennis in vijf lessen, die je samen met 3 andere nieuwe leden volgt. In deze lessen ontdek je of tennis jouw sport is. Dit is een aanbod van Brandtennis en kost € 47,50 per deelnemer. Er is echter een ‘maar’ aan verbonden: er zijn slechts twee startmomenten: je schrijft je in februari of november in. Kort daarop worden de vijf lessen ingepland. Inschrijving op Brandtennis.nl.

Na je Proeflidmaatschap of de cursus 'Maak kennis met tennis'
a. ontdekt je dat tennis toch niet jouw sport is en bedank je of
b. vind je tennis zo leuk dat je jezelf opgeeft als regulier lid.

2 Je wilt meteen regulier lid worden van ATC De Groene Kamer 
Voor spelers vanaf 18 jaar bieden wij twee soorten lidmaatschap:
  • Als ‘Senior lid’ kun je onbeperkt tennissen.
  • Als ‘Senior daglid’ mag je doordeweeks tot 18.00 uur tennissen en in de maanden oktober t/m maart en ook in het weekend tot 18.00 uur.
  • Met een geldige studentenkaart kunnen seniorleden van 18 t/m 24 jaar bij ons tennissen tegen het tarief dat we voor onze junioren van 13 t/m 17 jaar rekenen. Dit tarief is te vinden in het contributieoverzicht 2022.

LET OP: Je inschrijven voor de tennistrainingen van Brandtennis is alleen mogelijk als je lid bent van de Groene Kamer.

Voor een regulier lidmaatschap kun je je op elke dag van het jaar aanmelden. Het lidmaatschap gaat altijd in op de eerste dag van de maand waarin je je opgeeft. Vervolgens wordt het contributiebedrag afgestemd op het aantal maanden dat resteert.

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Afmelden kan alleen voor het nieuwe verenigingsjaar, niet tussentijds. De afmelding dient voor 1 december van het lopende jaar te geschieden.

Klik hier voor het contributieoverzicht 2022.

Hoe geef je je op voor een regulier lidmaatschap?
Klik hier om je aan te melden. Er wordt een nieuw tabblad geopend in je browser met een webadres dat begint met https://pr01.allunited.nl/.
 
Vul alle verplichte (*) velden in en kies bij ‘Activiteiten’ voor de gewenste categorie. Klik daarna op ‘Versturen’. In de mailbox van het opgegeven mailadres ontvang je een bevestiging van de aanmelding.

Heb je nog vragen of zijn er dingen onduidelijk? Stuur dan een mailtje naar ledenadministratie@atcdegroenekamer.nl

X