Lid worden van ATC De Groene Kamer

Je wilt eerst kennismaken met onze tennisclub
Wil je onderzoeken of tennis iets voor je is én of je tennisclub De Groene Kamer een prettige vereniging vindt? Kom dan met ons kennismaken.
 
De vereniging biedt een overzichtelijk Proeflidmaatschap aan: voor 45,- euro kun je vrijblijvend 3 maanden bij ons komen tennissen en betaal je geen inschrijfgeld. Natuurlijk hopen wij dat je na die tijd regulier lid van onze vereniging wordt!

Het proeflidmaatschap kan op elk moment van start gaan.

Het is bovendien mogelijk om bij onze tennistrainers een gratis les te volgen. Zo ontdek je wat een tennistraining voor je spel kan betekenen. Pim Brand van Brandtennis (www.brandtennis.nl) nodigt je uit voor een les met drie andere nieuwe leden.

Hoe geeft je je op voor een proeflidmaatschap?
Klik hier om je aan te melden. Er wordt een nieuw tabblad geopend in je browser met een webadres dat begint met https://pr01.allunited.nl/.
 
Vul alle verplichte (*) velden in en kies bij ‘Activiteiten’ voor de categorie ‘Proeflid’. Klik daarna op ‘Versturen’. In de mailbox van het opgegeven mailadres ontvang je een bevestiging van de aanmelding.
 
Je wilt meteen regulier lid worden van ATC De Groene Kamer 
Voor spelers vanaf 17 jaar jaar bieden wij twee soorten lidmaatschap:
  • Als ‘Senior lid’ kun je onbeperkt tennissen.
  • Als ‘Senior daglid’ mag je doordeweeks tot 18.00 uur tennissen en in de maanden oktober t/m maart ook in het weekend tot 18.00 uur.
  • Spelers tot 17 jaar worden ingeschreven als jeugdlid.

Ook als regulier lid kun je je uiteraard opgeven voor een gratis tennisles bij Brandtennis. De tennislessen zijn uitsluitend toegankelijk voor ingeschreven leden. Wil je les volgen dan dien je lid te zijn.

Inschrijven als regulier lid is op elke dag van het jaar mogelijk. Echter, voor de berekening van de contributie zijn er 4 instapdata: 1 januari, 1 mei, 1 augustus en 1 november.

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december.

Afmelden kan alleen voor het nieuwe verenigingsjaar, dus niet tussentijds. De afmelding dient voor 1 november van het lopende jaar te geschieden.

Klik hier voor het contributieoverzicht 2021.

Hoe geef je je op voor een regulier lidmaatschap?
Klik hier om je aan te melden. Er wordt een nieuw tabblad geopend in je browser met een webadres dat begint met https://pr01.allunited.nl/.
 
Vul alle verplichte (*) velden in en kies bij ‘Activiteiten’ voor de gewenste categorie. Klik daarna op ‘Versturen’. In de mailbox van het opgegeven mailadres ontvang je een bevestiging van de aanmelding.
 
Heb je nog vragen of zijn er dingen onduidelijk? Stuur dan een mailtje naar ledenadministratie@atcdegroenekamer.nl

X