nieuws van de barcommissie

Bart Vollaard

Bart Vollaard stopt met zijn taken voor de barcommissie. Hij heeft vele jaren namens de barcommissie veel werk verzet. Bart, bedankt voor alles wat je voor onze club hebt gedaan en wij hopen je nog vaak te ontmoeten in ons clubhuis na een fijn potje tennis!

Pinnen

Per 1 januari 2019 promoten wij om de consumpties in de kantine alleen nog maar te betalen door te pinnen.  We willen graag overgaan naar volledige pinbetaling op de club. De reden hiervoor is:

- Dat de kans daardoor kleiner is dat we vals geld in de kas terugvinden, zoals eerder gebeurd is ;

- Er geen structurele kasstortingen gedaan hoeven te worden ;

- Het draaien van bardiensten minder handelingen vraagt, doordat het bedienen van de kassa gemakkelijker wordt (geen gedoe meer met wisselgeld).

- De Groenekamer haalt een gedeelte van haar inkomsten uit de baromzet. Om ervoor te zorgen dat we onze club kunnen laten bestaan hebben we deze inkomsten ook hard nodig.

Nieuwe leverancier

Vanaf afgelopen oktober maakt onze club voor het assortiment gebruik van een lokale leverancier. Na enkele gesprekken en een proefperiode van enkele maanden kunnen wij melden dat de samenwerking met Coop Alteveer ons goed bevalt! Hierdoor zijn er ook veranderingen in product/merk keuze.

Doordat we wekelijks bestellen zijn we flexibeler in het aanpassen van de inkoopvolumes. Daardoor is de kans dat voedsel en/of drank over de houdbaarheidsdatum raakt en moet worden weggegooid veel minder groot. Ook kiezen we ervoor om elk seizoen (voorjaar, zomer, najaar etc.) met een verschillend assortiment te komen. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van bockbiertjes in het najaar en witbiertjes in het voorjaar.

Heb je suggesties voor het assortiment en/of acties in gedachten om dit te promoten? Neem dan contact met ons op via barcommissie@atcdegroenekamer.nl

Nieuwe menukaart + prijzen

Per 1 januari 2019 presenteren we onze nieuwe menukaart met nieuwe prijzen. Je ziet dat op alle producten een kleine, noodzakelijke prijsverhoging heeft plaatsgevonden. Toch bieden we onze producten nog steeds aan voor prijzen die ruim onder de standaard horecaprijzen liggen. We hopen dan ook op je begrip hiervoor!

Oproep!

Wil jij meedenken en meebeslissen over allerlei barzaken? Kom dan de barcommissie versterken! Dennis, Joop en Margot zoeken nog een 4e commissielid. Wil je liever eerst meer weten? Bel dan naar 06-28541383 (Margot) of mail ons via barcommissie@atcdegroenekamer.nl

Comments are closed.

X