Nieuwsbericht 1 juli

Beste leden,

De coronamaatregelen worden door NOC*NSF en de KNLTB opnieuw verlicht. Wat betekent dat voor ATC De Groene Kamer?

Algemeen

Eigenlijk kunnen we weer gebruik maken van alle voorzieningen zoals we die kenden, op voorwaarde dat we de 1,5 meter respecteren en extra zorg blijven besteden aan de hygiëne.

Bar en terras

Ons terras was al open, daar komt nu de kantine bij. Prettig als het gaat regenen. Een beperkt aantal 2- of 4-tallen kan dus van de kantine gebruik maken. Bij een grote groep mensen die allen tegelijk de kantine in willen, dient er gekeken te worden of het ‘past’ qua 1,5 meter.

Zowel binnen en buiten neem je tafels en stoelen af na gebruik met desinfectiespray en papier

Toiletten en kleedkamers

Toiletten en kleedkamers kun je weer gebruiken, mits je die na gebruik reinigt. Dat wil zeggen dat je de contactpunten in die ruimtes afneemt.

Consumpties

We kunnen weer glazen en kopjes gebruiken, mits de barvrijwilligers de afwasmachine veel vaker inzetten. Bierglazen schoonmaken met koud water is not done. Extra werk dus voor hen. Daarom wordt in principe limonade, bier e.d. afgegeven in een flesje. Je kunt om een glas vragen, maar liever niet.

Jeugd

Er is niet langer toezicht nodig voor jeugdspelers die willen tennissen.

Trainingen

Er wordt gelukkig al weer een tijd getraind onder Pim en Léon. Natuurlijk zijn zij volledig op de hoogte van de consequenties van de maatregelen die nog gelden en zij zullen daar aandacht aan blijven besteden.

Wedstrijden, competities en toernooien

Ook die zijn vanaf 1 september weer mogelijk. Lastig punt blijft, ook op onze accommodatie, 1,5 meter en hygiëne bij de aanwezigheid van veel sportende mensen tegelijk. Natuurlijk gaan we op De Groene kamer elkaar weer in wedstrijdverband ontmoeten. Je hoort binnenkort van het A-team hoe en wanneer we dat op een verantwoorde manier zullen doen.

Bijna terug bij ‘normaal tennis’ dus, veel plezier ermee!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur en de barcommissie

Comments are closed.

X