Accommodatiecommissie

De Accommodatiecommissie (AC) bestaat uit een voorzitter en een aantal enthousiaste leden (klusgroep), die er –mede- voor zorgen dat een club zoals ATC de Groene Kamer alleen kan functioneren indien voldoende vrijwilligers er de schouders onder zetten.

In het verleden liep het tennisseizoen van april tot ongeveer eind oktober. Voor aanvang  ervan werd een klussendag georganiseerd waarbij alle leden welkom waren om mee te helpen de accommodatie speel- en ontvangstklaar te maken. Aan het einde van het seizoen werd het park aldus 'winterklaar' gemaakt.

Op onze all-weather banen kan in principe nu het hele jaar door getennist worden. De klussendagen zijn komen te vervallen hetgeen inhoudt dat de AC nu een jaartaak te vervullen heeft ten aanzien van oa het onderhoud aan banen, clubhuis, installaties en groenvoorziening. Vanuit SW Presikhaaf ondersteunt Rudy Degens daarbij voor 20 uur per week.

Heb je ideeën dan wel wensen, wil je deel uit gaan maken van de klusgroep, alles ter verbetering van ons tennispark, laat het weten!

Geert van Gessel,
vz Accommodatiecommissie.

X