Barcommissie

De barcommissie houdt zich niet alleen bezig met de bar,zoals de naam suggereert, maar regelt het reilen en zeilen rondom de kantine en het terras. Samen met de accommodatiecommissie probeert zij de voorwaarden te scheppen voor een gezellige club.

De regel binnen onze club is dat alle leden 2x maal per kalenderjaar een bardienst draaien. Dit is tevens een mooie gelegenheid om andere leden te leren kennen. Samen zorgen voor een goede sfeer in onze club kan wanneer iedereen een steentje bijdraagt.

De bardiensten van de competitieteams staan los van het 2x per jaar bardienst doen.

Leden boven de 70 jaar en leden, die in andere commissie werkzaam zijn, hebben vrijstelling maar kunnen zich op vrijwillige basis inschrijven.

Uitleg van de bardienstplanner vind je hier URL: http://atcdegroenekamer.nl/reglementen/bardienstplanner/

Voor de nieuwe leden proberen we minimaal 1x per jaar een instructieavond te houden.

Mocht u deze gemist hebben of toch nog behoefte hebben aan extra uitleg dan kunt u altijd een email zenden naar barcommissie@atcdegroenekamer.nl. Wij zorgen er dan voor dat je de gewenste informatie krijgt.

De bardiensten zijn maandag- tot en met vrijdagavond van 19.30 uur tot 22.30 uur of zaterdagochtend vanaf 9.00 uur tot 12.00 uur.

Naast het regelen van de bardienst houden we ons ook bezig met de aankleding van de kantine, het regelen van het assortiment en de schoonmaak.

Over schoonmaak gesproken : bij de ingang van het clubgebouw staan twee borstelapparaten waar u mooi uw schoenen schoon en zandvrij kan maken. Ook fijn voor Rudy die alles netjes probeert te houden.

Heb je vragen of tips dan kun je altijd bij ons terecht.

Tot ziens op de tennisbaan,

De barcommissie

X