Jeugdcommissie

Beste tenniskinderen en tennisouders,

De JC bestaat op dit moment uit drie personen: Rob Beernink (VZ), Mark Giessen en Rik Klein. De JC is verantwoordelijk voor alle jeugdzaken binnen de club: dat wil zeggen jeugdleden tot en met 17 jaar.

Naast de JC kennen we ook nog de Greeniez. Dit is een groep jeugdleden die activiteiten voor de jeugd bedenkt, organiseert en uitvoert. Een voorbeeld hiervan is het ouder-kind toernooi. De Greeniez worden begeleid door Jolanda Winnemuller en Miranda Beernink.

 Jeugdcompetitie

Een van de belangrijkste onderdelen voor de jeugd binnen de club is de competitie. We werken met het zogenaamde Tenniskids systeem dat vanuit de bond (KNLTB: www.tenniskids.nl) wordt gehanteerd. Dit systeem werkt met een indeling van kleuren op basis van leeftijden (zie afbeelding). Binnen de JC is de volgende taakverdeling afgesproken voor de verschillende kleuren:

Mark Giesen: rood en oranje

Rob Beernink: groen

Rik Klein: geel

Als er vragen zijn of problemen met teambezetting, standen, etcetera dan kun je met het betreffende JC lid contact opnemen.

Tot nu toe heeft Pim Brand, onze tennisleraar, veel vragen beantwoord en zaken gecoördineerd in de competitie. Hij zal dit ter ondersteuning blijven doen maar de communicatie rondom de competitie zal vanaf nu primair door de JC worden gedaan.

 In de competitie werken we per team met een WhatsApp groep.

Voor algemene vragen kun je mailen naar jc@atcdegroenekamer.nl

Met vriendelijke groeten,

De jeugdcommissie: Rob Beernink (vz),  Mark Giesen en Rik Klein.

jeugdkleurenschema

X