ClubApp downloaden

Bijna de helft van ons ledenbestand maakt al gebruik van onze ClubApp. Dat is goed nieuws want deze app biedt veel voordelen, zoals eenvoudig digitaal afhangen en de mogelijkheid om een tennismaatje te zoeken. Verder kun je zien of de banen ‘technisch’ bespeelbaar zijn en is er een directe koppeling met jouw KNLTB-profiel.

In de toekomst wordt het o.a. ook mogelijk om je bardienst hierin te plannen en clubnieuws via de app te ontvangen. Voldoende redenen dus om de ClubApp snel te downloaden als je dat nog niet hebt gedaan.  

Hoe download ik de ClubApp?
Je vindt de ClubApp in de Google Playstore (Android) of Apple App Store (IOS) van jouw smartphone. Zoek op ClubApp (AllUnited). Klik op ‘download’ en daarna op ‘open’.

Eerste keer inloggen in de ClubApp?
Open de app en kies: Ik ben nieuw hier. Vul het mailadres in dat bekend is bij de vereniging en kies een wachtwoord. Zet het vinkje aan bij de algemene voorwaarden en klik op Account aanmaken. Je ontvangt vervolgens een e-mail van Socie. Open deze mail en klik op verifiëren account. Je hebt nu toegang tot de ClubApp.

Overzicht
In het overzicht kun je zien of de tennisbanen bespeelbaar zijn. Mocht dat bijvoorbeeld door sneeuwval niet mogelijk zijn, dan lees je dat hier.

Verder vind je hier vooralsnog alleen algemene tennisupdates, maar in de toekomst kun je hier ook berichten van onze eigen club lezen.

Tennisbaan reserveringen
Deze optie geeft je de mogelijkheid om vanaf een willekeurige locatie digitaal een baan te reserveren. Ga allereerst naar de dag waarop je wilt afhangen. Let op: je kunt maximaal 1 week van te voren afhangen. Klik vervolgens onderin rechts op ‘+’ en selecteer max. 3 andere spelers. Druk op ‘Volgende’ en selecteer een tijdstip. Voor enkelen geldt 40 minuten speeltijd, voor dubbelen 60 minuten. Activeer het tijdstip door te ‘Bevestigen’.

Wil jij tennissen met een introducee, klik dan ook onderin rechts op '+' en selecteer 'introduceepas de Groene Kamer 1, 2 of 3'. Druk ook nu op 'Volgende' en selecteer een tijdstip. Let op! Reserveren met een introducee is enkel mogelijk van maandag t/m zondag van 08.00 tot 18.00 uur. Activeer het tijdstip door te 'Bevestigen'. Maak s.v.p. z.s.m. het verschuldigde bedrag a € 5,- over op NL69 INGB 0000 9422 00 t.n.v. ATC de Groene Kamer o.v.v. introductie.

Mocht je onverhoopt niet kunnen op het betreffende tijdstip, vergeet dan niet op tijd de reservering weer te verwijderen, zodat de baan weer beschikbaar komt voor andere leden. Het komt momenteel (te) regelmatig voor dat banen als gereserveerd in het systeem staan, maar daadwerkelijk leeg staan op het betreffende tijdstip. Dat is jammer, zeker nu het op doordeweekse avonden erg druk is. Verwijderen doe je eenvoudig door op je naam/foto te klikken en onderin te klikken op ‘Reservering verwijderen’.

Bardienst
Ook de bardienst kun je inplannen via de ClubApp. Klik daarvoor op ‘Bardienst’ onderin de menubalk. Je ziet dan de data en tijdstippen verschijnen waarop je je kunt inschrijven. Klik vervolgens op het groene cirkeltje met een + en klik vervolgens op Inschrijven via de blauwe balk en daarna nogmaals op Inschrijven via de groene balk. Op dat moment sta je ingeschreven en ben je verantwoordelijk voor je aanwezigheid. Via Beschikbaar stellen kun je eventueel wel een ander lid jouw dienst laten overnemen.

Let op! Je blijft wel verantwoordelijk voor de invulling van de dienst tot iemand anders deze overneemt.

Tennismaatjes
Met ‘Tennismaatjes’ kun je binnen onze club tennispartners zoeken. Kies je speelsterkte en klik op ‘Lid worden’. Zo geef je aan: dit is mijn speelniveau, ik vind het leuk om met andere leden van hetzelfde niveau te tennissen. Neem contact met mij op via deze app! Beginnende tennissers schrijven bijvoorbeeld in op KNLTB-niveau 9. Tennis je al een jaar en het gaat goed, dan kun je niveau 8 proberen, enzovoorts. Twijfel je over je niveau? Vraag het dan bijvoorbeeld aan je tennistrainer.

Menu
In het menu (dat onderin rechts in de app wordt weergegeven met drie streepjes) kun je door bovenaan te klikken op je naam diverse instellingen wijzigen.

Bij ‘Profiel bewerken’ kun je je persoonlijke gegevens wijzigen en de privacyverklaring en algemene voorwaarden lezen.

Bij ‘Meldingen instellen’ geef je aan of je een melding van een nieuw bericht wilt ontvangen of niet.

Let op! ‘Privacy-instellingen beheren’ geeft je de mogelijkheid om op individueel niveau aan te geven welke persoonsgegevens wel/niet zichtbaar zijn in de ClubApp. Zoals het tonen van je pasfoto, emailadres, telefoonnummer en NAW-gegevens. Geef je dit niet specifiek aan, dan worden alle persoonsgegevens openbaar getoond.  

In ‘Mijn account’ kun je je wachtwoord wijzigen. Hier vind je ook het privacy statement en de algemene voorwaarden.

Vragen?
Het installeren van de app is vrij eenvoudig en het beheer van de instellingen spreekt eigenlijk ook voor zich. Mocht het desondanks niet lukken, vraag dan aan een ander clublid je hierbij te ondersteunen.

Kom je er dan nog steeds niet uit, stuur dan een mail naar tc@atcdegroenekamer.nl. Zij nemen dan contact met je op.

X