Bardienstplanner

Uitleg van de bardienstplanner:

Stap 1: Klik hier voor de Bardienstplanner --> URL https://pr01.allunited.nl/index.php?section=ATCGROENEKAMER

Stap 2: je logt in met je KNLTB-bondsnummer of e-mail adres en wachtwoord. Log je voor het eerst in, klik dan op ‘Nieuw wachtwoord aanvragen’ en volg de instructies uit de toegezonden e-mail. Voor AllUnited dien je toe te staan dat pop-ups worden getoond. Dit doe je door in de adresregel rechts naast het 'hangslot' te klikken en 'Pop-upvensters openen' toe te staan (zie afbeelding hieronder)

allunited2

 

 

 

 

Stap 3: wanneer je ingelogd bent klik je aan de linkerzijde op ‘Bardienst’

Stap 4: je ziet de beschikbare maanden en daaronder de beschikbare datums binnen de maand. Achter reeds geplande datums zie je de namen van het lid of de leden die staan gepland. Door op een maand te klikken zie je de beschikbare datums van de betreffende maand.

Stap 5: Indien achter de datum het woord ‘Inschrijven’ staat, is de datum niet volledig bezet. Door op de tekst ‘Inschrijven’ te klikken, kun je jezelf inplannen. Je komt op een volgend scherm waar je de datum kunt controleren. Door op de button ‘Inschrijven te klikken wordt je inschrijving definitief.

Stap 6: vanaf de definitieve inschrijving ben jij verantwoordelijk voor het draaien van de bardienst. Zijn er zeer dringende redenen waardoor je niet kunt komen dan dien je zelf voor vervanging te zorgen.

NB: de barplanner van AllUnited biedt de mogelijkheid om een geplande datum ‘vrij te geven’. Dit doe je door op je eigen naam te klikken in de barplanner. Deze functie geeft andere leden de mogelijkheid om je bardienst over te nemen, maar zolang er niet iemand anders zich inplant blijf je zelf verantwoordelijk voor je bardienst.

X