Koop online via SponsorKliks en steun De Groene Kamer!

Koop jij ook wel eens spullen online bij bijvoorbeeld Bol.com, Albert Heijn, Mediamarkt, Coolblue, Thuisbezorgd en andere webwinkels? Doe dit dan nu via onze SponsorKliks-pagina. Van elke online aankoop die jij bij een aangesloten webshop doet ontvangen wij een deel van de commissie die SponsorKliks ontvangt. Zo steun je met elke aankoop onze club met een klein bedrag. Je betaalt hetzelfde voor elke product als wanneer je het direct bij de webshop zelf besteld.

Dit betekent wel dat je bij webshops moet bestellen via een link die er iets anders uitziet dan wanneer je gewoon naar de website zou gaan. Er zit een bepaald stukje programmeercode in wat ervoor zorgt dat geregistreerd wordt dat jij er voor kiest om een klein deel (een paar procent) van de commissie die over het aankoopbedrag wordt betaald te doneren aan de Groene Kamer. Dat is natuurlijk iets wat je makkelijk vergeet en lastig is als je elke keer apart naar onze SponsorKliks-webpagina moet bezoeken om via die weg je aankopen te doen.

Daarom leggen we in het PDF bestandje hieronder aan de hand van deze video van SponsorKliks in een paar simpele stappen uit hoe je er met behulp van bladwijzers voor zorgt dat dit een fluitje van een cent wordt. Je kunt deze gebruiken als ‘Bestelknoppen’. Dit stel je 1x in en kost je 5-10 minuten tijd. Je zou de club er enorm mee steunen! Hieronder leg ik uit hoe het voor Google Chrome werkt; aan het einde van het artikel vind je video’s van SponsorKliks die kort uitleggen hoe je dit kunt realiseren als je werkt met Firefox, Internet Explorer of Safari.

De manier waarop je bladwijzers in andere browsers kunt instellen vind je terug in deze YouTube-video’s van Sponsorkliks. Het principe is hetzelfde.

  1. Mozilla Firefox – SponsorKliks Webwinkel Bestelknoppen in Bladwijzerbalk Firefox installeren
  2. Internet Explorer – SponsorKliks Webwinkel Bestelknoppen in Bladwijzerbalk Internet Explorer installeren
  3. Safari - SponsorKliks Webwinkel Bestelknoppen in Safari installeren

Bedankt voor je tijd en de moeite!

De sponsorcommissie

Comments are closed.

X