Verras een dierbare, koop lokaal én steun onze sponsors!

Wil je iemand die altijd voor jou of voor anderen klaar staat graag een hart onder de riem steken of iemand die het in deze tijd moeilijk heeft verrassen met een klein geschenk? Denk dan ook eens aan een flesje wijn of een overheerlijk stukje vlees en help tegelijkertijd een of meerdere van onze sponsors deze moeilijke tijd door te komen.

Wijnkoperij Henri Bloem
Wijnkoperij Henri Bloem is onze leverancier voor wijn aan de bar maar ook thuis smaakt een goede fles van Henri Bloem uitstekend! Wil je niet naar de winkel? Bel dan gerust en ze geven je graag telefonisch advies. Het is ook mogelijk om gekochte wijnen thuis te laten bezorgen.

Slagerij Putman - Traiteur
Voor een kwalitatief overheerlijk stukje vlees of een lekker hapje bij de borrel kun je uitstekend terecht bij onze sponsor Slagerij Putman - Traiteur. Natuurlijk kun je ook bij deze sponsor online bestellen en thuisbezorging is geen enkel probleem.

Maar behalve een ander verwennen, kun je bij onze sponsors natuurlijk ook jezelf verwennen. Ben je door al dat thuiszitten onderhand ook wel een beetje op je meubilair of vloerbedekking uitgekeken? Kom dan nu wooninspiratie opdoen en kijken in de showroom van JB Woonstijl. Zij beschikken over een zeer ruime winkel, dus veilig afstand houden tot anderen is geen probleem.

Tot slot wensen wij als sponsorcommissie iedereen veel sterkte toe in deze lastige tijd.

Comments are closed.

X