Vrijwilligers gezocht!

Inloopavonden op 7 oktober 2019 en 16 oktober 2019

Onze club ligt er mooi bij, zo vlak voor de herfst. Prachtige banen, een mooi vernieuwd clubhuis en alles lijkt goed geregeld. Toch is er een hoop werk te doen. Niet alleen om zaken draaiend te houden, maar ook voor de toekomst. Zodat we ook straks nog lekker kunnen tennissen. Als bestuur vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt op de vereniging, maar ook mee denkt en helpt om er wat moois van te maken.

In de afgelopen maanden hebben we op verschillende manieren gezocht naar mensen voor onder meer bestuursfuncties zoals penningmeester en secretaris. Helaas nog zonder resultaat. Dat moet en kan anders. Want ook al gaat het niet om enorme hoeveelheden werk; het moet wel gedaan worden. Maar ook op andere vlakken, zoals ICT en tennis-activiteiten kunnen we zeker hulp gebruiken.

Daarom organiseren we in oktober (7e en 16e) twee inloopavonden waarop we samen met enthousiaste leden gaan brainstormen over wat er nodig is om met elkaar nog meer uit onze club te halen. We hopen ideeën te ontvangen en nog mooier zou het zijn als we meteen namen kunnen noteren achter de leuke plannen voor de komende tijd. Laat even weten als je wilt komen via secretaris@atcdegroenekamer.nl, of spreek iemand van het bestuur aan, dan weten we waar we op kunnen rekenen.

Voor de twijfelaars: het is geen must dat je meteen intekent voor een vaste functie waar je jarenlang aan vast zit. Alleen meedenken is goed, of een project, een eenmalige klus, een evenement of een heel kleine maar belangrijke taak in een groter geheel.

Voor de duidelijkheid, waar we echt mee omhoog zitten: de vaste functies in het bestuur van PENNINGMEESTER en SECRETARIS (zie omschrijving in eerdere mail of op de website). Als we dat niet op korte termijn ingevuld gaan krijgen, gaan er zaken verkeerd en dat laten we toch niet gebeuren?

Voor meer informatie en vragen kun je terecht bij Rik van Dommele, Huibert Brands, Margot Kouwenberg en Pauline Koeman.

Comments are closed.

X