Wanneer kunnen we padellen?

Het bestuur en de gemeente zijn ver met het realiseren van 3 padelbanen op het veld naast baan 3 en 4 van onze club. In feite zijn we er financieel wel uit met de gemeente die ons een huurcontract over 15 jaar aanbiedt tegen een prijs die wij als club kunnen betalen, zonder risico’s te lopen.

Het wachten is op het definitieve contract van de gemeente, die daarvoor nog een paar zaken moet afstemmen met de Arnhemse banenbouwer, de Padel Factory.

Zo gauw dit huurcontract binnen is, volgt kort daarop een ledenraadpleging, zoals toegezegd door het bestuur op de laatste ALV. Dat willen we nu onder jullie aandacht brengen, zodat we jullie niet verrassen. Als het contract binnen is, willen we er graag binnen bijvoorbeeld een week met de leden over praten en om hun instemming vragen.

Zelf denken we dat we rond oktober op de Groene Kamer met elkaar kunnen padellen. Voor onze huidige tennisleden hebben we 75 plaatsen open staan tegen € 50,-. Op deze pagina kun je je opgeven als padel- of combi-lid. We hebben nog plek, maar niet lang meer.

Voor de grote vakantie zul je ook meer over padel op de Groene Kamer lezen in de plaatselijke pers, omdat we  starten met de ledenwerfcampagne.

Rond oktober krijgt iedereen die dat wil de gelegenheid om kennis te maken met de padelsport om zelf te ervaren hoe leuk dat is.

Namens bestuur en Padelcommissie,

Gerard Schoonderwoerd.

Comments are closed.

X